U bent hier:  

Volgende product ->> 

Joy Sport CT-6000 crosstrainerJoy Sport CT-6000 crosstrainer


Artikelcode: FF0015Prijs: €325.00


Aantal   


Joy Sport CT-6000.

Comfortabele magnetisch geremde Joy Sport crosstrainer. Door de unieke constructie worden uw gewrichten minimaal belast, u traint het gehele lichaam met een gemakkelijke, natuurlijke beweging.

De Joy Sport CT-6000 heeft een verstelbare weerstandregeling in 8 verschillende niveaus, heeft een zeer stevig gekoppelde aero-arm met een doorsnede 40 mm (bij veel merken is dit 20 mm of 30 mm) en heeft verstelbare antislip pedalen die zorgen voor een gelijkmatige beweging voor het boven en onderlichaam. De CT-6000 biedt ook de mogelijkheid tot het enkel trainen van de benen, zowel in voorwaartse en achterwaartse beweging. Het hoogwaardig stalen frame zit vast aan een zwaar uitgevoerd vliegwiel van 12 kg, alles bij elkaar weegt de Joy Sport CT-6000 crosstrainer 45kg. Wel is de crosstrainer makkelijk verplaatsbaar door middel van handige ingebouwde transportwieltjes. De CT-6000 kan een gewicht van 150kg aan, heeft een hartslagmeter in de handvaten, heeft een digitaal afleesbare computer met alle info die je nodig hebt: snelheid, owentelingen, tijd, afstand, calorieverbruik, hartslag en scan. 

Deze Joy Sport crosstrainer staat garant voor een geruisloze en bovenal uiterst natuurgetrouwe beweging, industrieel lagerwerk en een overbrenging via een onderhoudvrije multiriem, voor probleemloos trainingsplezier. Met deze crosstrainer traint u arm, borst, buik, bil, been en rugspieren en het hart en longsysteem.

Specificaties:
  • Afmetingen: 110 cm x 65 cm x 160 cm
  • Gewicht: 45kg
  • Max. toelaatbaar gewicht: 150kg