Fitness-Ferdie.nl Veilig betalen Pagina


Veilig betalen bij Fitness-Ferdie.nl

U kunt bij ons op een aantal gemakkelijke en veilige manieren betalen. Zowel online als in onze showroom aan de Bellstraat 2d in Vlaardingen. Alle methodes om uw bestelling te betalen hebben we hieronder overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Aan onze betaalwijzen zijn geen extra kosten verbonden behalve aan het achteraf betalen via Bilink BV. Indien u een bestelling wilt afhalen op onze 2e afhaallocatie in Ysselstein (LB) dan dient uw bestelling online te zijn gemaakt en online te zijn betaald.

Onze betaalwijzen: 
  • Betalen met Ideal. Ondersteund door alle banken in Nederland.
  • Zelf Storten. IBAN: NL44INGB0006113041, BIC: INGBNL2A t.n.v. TMW te Vlaardingen.
  • Credit Card. Wij accepteren Eurocard, Mastercard, Visacard en Amex. 
  • Bancontact / Mister Cash voor onze Belgische klanten. 
  • Sofort Banking voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Belgie, UK
  • Giropay voor Duitsland
  • Achteraf betalen via Billink BV (alleen voor Nedeland !)
  • In onze showroom kunt u betalen met uw PinPas, contant of met creditcard.


Een korte uitleg over de diverse betaalwijzen. 


Betalen met Ideal. 

Dit is de meest gebruikte betaalmethode op het Internet. Rekeninghouders van de ABNAMRO, ING/Postbank, ASN Bank, SNS Bank, Regio bank, Fortis Bank, Rabo bank, Friesland bank, Triodos bank en van Lanschot bankiers die bij een van deze banken al elektronisch bankieren kunnen met deze betaalmethode eenvoudig betalen in hun eigen vertrouwde internet betaalomgeving en op basis van beveiligingsmethodes van de eigen bank. U kunt direct van Ideal gebruik maken, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.ideal.nl. Met een Ideal betaling heeft u de bestelling snel in huis. Op uw afschrift staat 'Stichting Multisafepay' als begunstigde. Dit is onze payment provider. In de omschrijving van uw betaling staat uw ordernummer. 


Creditcards.

Betalingen met een creditcard kunnen worden gedaan met een Mastercard, Visacard of een American Express card. Een creditcard betaling is direct akkoord zodat wij zo snel als mogelijk uw bestelling kunnen versturen. In onze showroom accepteren wij deze creditcards ook. Op uw afschrift staat 'Stichting Multisafepay' als begunstigde. Dit is onze payment provider. In de omschrijving van de bestelling staat uw ordernummer.


Storten.

U kunt het bestelbedrag ook zelf overmaken op onze rekening. Onze IBAN code is NL44INGB0006113041 en onze BIC is INGBNL2A ten name van TMW te Vlaardingen. Op uw bestel bevestiging staan deze rekening gegevens ook vermeld onderaan de pagina. Uw bestelling kan door ons worden verzonden zodra wij uw betaling op onze rekening hebben ontvangen. Hoe sneller u dus stort hoe sneller u uw bestelling in huis heeft. Vermeld bij uw betaling het ordernummer voor een snelle verwerking.


Bancontact / Mister Cash.

Onze Belgische klanten kunnen betalen met Bancontact / Mister Cash. Met een Bankcontact/Mister Cash betaling heeft u uw bestelling snel in huis. Op uw afschrift staat 'Stichting Multisafepay' als begunstigde. Dit is onze payment provider. In de omschrijving staat tevens uw ordernummer. Bancontact / Mister Cash bestelling zijn direct akkoord. We sturen uw bestelling zo snel mogelijk naar u toe.


Contant betalen

Uiteraard kunt u ook uw bestelling contant betalen. U kiest hiervoor tijdens het afrekenen bij de kassa als betaalwijze "Storten op rekening". In het opmerkingen veld kunt u dan melden dat u contant geld naar ons gaat opsturen. Zorgt u ervoor dat het geld voldoende goed is ingepakt en verstuur dit, bij voorkeur aangetekend, aan het postbus adres wat u op onze contact pagina kunt vinden. Vergeet niet in de enveloppe uw naam en uw bestelnummer, wat u op uw bestelbevestiging onderaan de pagina kunt vinden, bij te sluiten. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal uw bestelling zo spoedig als mogelijk worden verstuurd. U kunt ook contant betalen bij het afhalen van uw bestelling in onze showroom.


Achteraf betalen via Billink

Met achteraf betalen ontvangt u eerst het product en betaald u later (binnen 14 dagen) de factuur. Achteraf betalen is mogelijk vanaf een minimumbedrag van € 50,- euro en tot een maximumbedrag van € 250,- euro. Voor deze service brengen wij u € 1,- euro administratiekosten in rekening. Tijdens de beoordeling van uw achteraf betalen aanvraag worden uw gegevens doorgezonden naar Billink B.V. welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring kunt u achteraf betalen via Billink. In geval van afkeuring dient u een andere betaalwijze te kiezen. Voor de website van Billink klikt u hier


Sofort Banking is een banking systeem voor klanten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Belgie, UK


Giropay is een veelgebruikt systeem in Duitsland


Hier onder hebben we voor u nog wat extra over de werking van de diverse betaalsystemen.  

Hoe werkt Ideal? De details in het kort !

Stap 1 : U plaatst een bestelling in onze webwinkel.
Stap 2 : Tijdens het afrekenen geeft u aan dat u met IDEAL wilt betalen. 
Stap 3 : U vult nu uw naam en adresgegevens in en plaatst uw bestelling. 
Stap 3 : U komt nu op de Beveiligde Site van onze payment provider Multisafepay.net
Stap 4 : In het Ideal scherm kiest u de bank waar u bankiert. 
Stap 5 : Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaalopdracht voor u klaar staat. 
Stap 6 : U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u doet de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij krijgen een melding binnen dat de bestelling is betaald. Zo betaald u veilig en heeft u uw bestelling snel in huis.


Hoe werkt achteraf betalen via Billink?

Met achteraf betalen ontvangt u eerst het product en betaald u later (binnen 14 dagen) de factuur, die u van Billink ontvangt. U ontvangt van ons dus geen extra factuur ( kloppppt dit weeeeeel). Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. De voorwaarden voor achteraf betalen via Billink zijn in onze aanvullende algemene voorwaarden onder artikel 24, 25 en 26 opgenomen. Achteraf betalen is mogelijk vanaf een minimumbedrag van € 50,- euro tot een maximumbedrag van € 250,- euro. Voor deze service brengen wij u € 1,- euro administratiekosten in rekening. Tijdens de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de aanvullende algemene voorwaarden doorgezonden naar de Billink BV, welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is uw bestelling geaccepteerd en kunt u achteraf betalen via Billink waarna het bedrag na ontvangst van uw bestelling achteraf betaald wordt. U ontvangt namens Billink een factuur voor uw bestelling, Billink neemt daarmee de verantwoordelijkheid voor de verdere afhandeling van uw betaling. Deze factuur dient u te bewaren voor garantie.

Stap 1 : U plaatst een bestelling in onze webwinkel.
Stap 2 : Tijdens het afrekenen geeft u aan dat u kiest voor achteraf betalen. 
Stap 3 : U vult uw naam en adresgegevens in en plaatst uw bestelling. 
Stap 4 : In het volgende scherm kijkt u al uw gegevens nog eens goed na voordat u op bestelling verzenden klikt
Stap 5 : Als uw kopen op rekening aanvraag is goedgekeud komt u in het eindscherm. 
Stap 6 : Als uw aanvraag is afgekeurd krijgt u hier een melding van
Stap 7 : Kies in dat geval een andere betaalwijze. Wij kunnen niet zien waarom een aanvraag is afgekeurd.