Fitness-Ferdie.nl Pakje Gemak PaginaWil je je bestelling liever niet thuis ontvangen of wil je de bestelling ergens ophalen op een moment dat het jou het beste uitkomt? Geen probleem, je kunt je bestelling namelijk ook afhalen bij één van de ruim 2400 PakjeGemak afhaalpunten van PostNL in Nederland. Er is altijd wel een PakjeGemak locatie bij jou in de buurt én PakjeGemak afhaalpunten hebben vaak ruimere openingstijden en zijn vaak ook in het weekend open. 

Hoe werkt het versturen naar een PakjeGemak locatie:

Versturen naar een PakjeGemak locatie is eenvoudig als je de onderstaande informatie eerst even leest. 

Kies een afhaallocatie door op de link onderaan deze informatie pagina te klikken. Vul op de pagina, die je na het klikken op de link te zien krijgt, je postcode of je woonplaats in. Het invullen van een postcocde werkt het beste als je een ophaal punt bij jou in de buurt zoekt. Nadat je op de zoeken knop hebt geklikt krijg je een overzicht van de PakjeGemak locaties bij deze postcode in de buurt. De locaties staan op afstand gesorteerd. De bovenste locatie is dus het dichtste bij jouw adres in de buurt. Klik op de locatie van je keuze en schrijf het adres van deze locatie even ergens op. Als je de locatie hebt opgeschreven sluit je het PostNL scherm en ga je verder met bestellen of afrekenen. 

Nadat je alle artikelen die je wilt bestellen in je winkelwagen hebt geplaatst reken je deze af bij de kassa. Als verzendwijze kies je natuurlijk "Pakje Gemak" 

Vul bij het afrekenen op de plek van het factuuradres je eigen echte adresgegevens in. Vul daarna op de plek van het afleveradres de naam en het adres van de PakjeGemak locatie in, exact zoals deze op de website van PostNL wordt weergegeven. Let op: het is belangrijk dat deze gegevens 100% kloppen om bezorgfouten te voorkomen. Let erop dat je bij het telefoonnummer in het afleveradres je GSM nummer invult. Dit nummer gebruikt PostNL om je een SMS te sturen zodra je bestelling op het PakjeGemak punt voor je klaar ligt. Je ontvangt tevens per email een link met een Track&Trace-code om te zien waar je pakketje is. Vul dus altijd een goed werkend email adres in. 
 
KLIK OP DEZE LINK OM NAAR DE PAKJEGEMAK LOCATIE KIEZER TE GAAN

PS: Als een zending na 3 weken niet is afgehaald dan wordt het pakje op onze rekening weer naar ons teruggestuurd. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als de zending niet wordt afgehaald op het gekozen afhaalpunt.