U bent hier:  

- Volgende product ->> 

Joy Sport CT-Explorer 17 inch CrosstrainerJoy Sport CT-Explorer 17 inch Crosstrainer


Artikelcode: FF0241Prijs: €499.00


Aantal   


Crosstrainer Joy Sport CT-Explorer 17 inch.

De Joy Sport CT-Explorer is de nieuwe uitgave van de alom geprezen Joy Sport serie. Deze crosstrainer weet een perfecte ergonomie te combineren met prima computerfuncties en een uitgekiend design.

De  uiterst stabiele Explorer is echt een "kanjer" van een crosstrainer. Dit vertaalt zich in een zeer uitgebreide trainingscomputer die naast vele trainingsvarianten ook nog eens heel gemakkelijk te bedienen is. De trainingsprogramma's zijn zeer zorgvuldig uitgekozen en bieden een gevarieerd en uitdagend scala aan mogelijkheden. Voor iedere doelstelling is er een passend trainingsprofiel dat op de gewenste doelstellingen aansluit.

Naast de verschillende preset programma's van de Explorer is deze crosstrainer ook een volwaardige ergometer met een wattage controle programma. Dit biedt de mogelijkheid om op een constant niveau te trainen en zo optimaal aan uw conditie te werken. Verder zijn er 5 user settings waar u uw eigen gegevens in kunt vastleggen.

Kwalitatief is de Explorer een crosstrainer die voldoet aan alle eisen die er worden gesteld aan semi-professionele toestellen. Alle onderdelen van deze crosstrainer zijn dan ook van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt naast een optimale levensduur ook voor een uiterst soepele trainingsbeleving. De verstelbaarheid van de voetplaten zowel in voor- als  achterwaartse richting  maken de Explorer tot een zeer toegankelijk trainingstoestel. Zowel kleine als grote personen kunnen hierdoor een optimale trainingshouding vinden. Dit alles maakt deze trainer ook zeer geschikt als revalidatietrainer in een fysiotherapiepraktijk.

Ergometer
Ja
Positie Vliegwiel
Rear Driven
Garantie
2 Jaar
Garantie aan huis
Optie
Gebruik
Semi-Pro
Belastbaar gewicht
150 kg
Gewicht
58 kg
Afmetingen
127 cm x 74 cm x 163 cm (lxbxh)
Afmeting verpakking
130 cm x 37 cm x 62 cm (lxbxh)
Weerstandsysteem
Magneet
Type lagers
Industrielagers
Vliegwiel
17 kg
Transportwieltjes
Ja
Stroomvoorziening
Netstroom
Voesteunen instelbaar
Ja
Waterpas afstelbaar
Ja
Borstband Mogelijkheid
Ja
Type Display
LCD Display met ingebouwd entertainment systeem
Verlichte Display
Ja
Aantal Programma's
12
Aantal user programma's
5
Heart Rate Controlled programma's
Ja
Aantal wattage programma's
1
Aantal Trainingniveau's
24
Recovery test
Ja
Lichaamsvetmeting
Ja
BMI meetbaar
Ja