U bent hier:  

Roeiers

 

Roeier Bonn Germany Concept 2.2Roeier Bonn Germany Concept 2.2


Artikelcode: FF0246Prijs: €649.00


Aantal   


De Bonn Germany concept 2.2 is een luchtmagnetische roeitrainer aan van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien in een bedrijfsruimte of een fysiotherapiepraktijk. Naast de uitmuntende kwaliteit biedt de Bonn concept 2.2 ook nog eens verschillende trainingsprogramma’s.

De kwaliteit van de Bonn concept 2.2 uit zich meteen in het sterke stalen frame van de roeitrainer. Hierdoor kan het toestel zwaar belast worden. Het dubbele weerstandssysteem waarbij lucht en magnetische weerstand gecombineerd worden is eveneens van hoge kwaliteit en biedt daarnaast een zeer aangename en natuurlijke trainingsbeleving. De ergonomische aspecten zijn zeker niet achtergebleven op deze roeitrainer. Naast een comfortabele zitting, zijn de voetsteunen ook nog eens zo in te stellen dat eenieder de juiste trainingshouding aan kan nemen.

De uitgebreide trainingscomputer een uitgebreid scala aan trainingsmogelijkheden. Zo treft u naast het handmatige programma, 8 uitdagende voorgeprogrammeerde programma's die ieder hun eigen trainingsopbouw hebben. U heeft ook de mogelijkheid om zelf een programma te schrijven, om een race tegen de computer te doen en een wattage programma af te werken. Om gericht te trainen aan vetverbranding of conditieverbetering zijn er 4 Heart Rate Control programma's, bij deze programma's wordt aan de hand van uw hartslag de weerstand aangepast zodat u optimaal uw cardio doelen kunt bereiken. Alle trainingsresultaten zijn duidelijk afleesbaar op het verlichte kleuren LCD display. Zo bent u altijd precies op de hoogte van wat u aan het doen bent.

Naast de verschillende trainingsmogelijkheden en stevige kwaliteit biedt de Bonn concept 2.2 u ook veel comfort. Zo is het toestel eenvoudig verplaatsbaar via de transportwieltjes. De roeitrainer is tevens opklapbaar hiermee bespaart u veel ruimte. De Bonn roeier wordt standaard geleverd met een draadloze borstband ontvanger, als extra optie is het mogelijk hier een borstband t.w.v. € 35,- bij te bestellen, hiermee kunt u de hartslag meten gedurende uw training.

We kunnen concluderen dat de Bonn roeier een luchtmagnetische roeitrainer is van formaat. De kwaliteit en trainingsmogelijkheden bieden werkelijk iedere sporter uitkomst om elk trainingsdoel te bereiken.

 Aanvullende Informatie:
Belastbaar gewicht
140 kg
Afmetingen
230 x 60 x 85 cm( lxbxh )
Garantie
2 Jaar
Garantie aan huis
Optie
Gebruik
Gebruik
Weerstandsysteem
Magneet / Lucht
Type lagers
Industrielagers
Stroomvoorziening
Netstroom
Gewicht
33 kg
Waterpas afstelbaar
Ja
Voetsteunen instelbaar
Ja
Inklapbaar
Ja
Transportwieltjes
Ja
Type Display
Verlicht LCD
Verlicht Display
Ja
Aantal Programma's
8
Aantal Trainingsniveau's
16
Materiaal
Staal / Aluminium  
Aandrijving vliegwiel
Degelijke   kettingaandrijving
Kleuren
Grijs / Zwart
Gewicht Vliegwiel
12 kg
Ventilator
Ja
Prestatie weergave
Ja
Bidon Houder
Ja
Monitor weergave
Tijd , Snelheid,  Afstand, Calorieverbruik, ingebouwde draadloze hartslagontvanger en div programma's
Weerstand Instelbaar
Ja
Borstband mogelijkheid
Ja
Overige bijzonderheden
Verlicht display, borstband met hartslagmeting (Optioeel), 16 weerstandslevels, ergonomisch zitje

De firma Joy Sport is sinds oktober 2012 officieel importeur van het merk Bonn Germany