Trampoline STAMM Sports 305 cm rond (76 cm hoog)Trampoline STAMM Sports 305 cm rond (76 cm hoog)


Artikelcode: FF0115Prijs: €299.00


Aantal   


STAMM Sports 305 cm rond (76 cm hoog).

Oerdegelijke trampoline van het Duitse topmerk STAMM.

De STAMM is één van de betere trampolines op de markt en zal ook de meest veeleisende klant bevallen.

Afmetingen (doorsnee x hoogte) 300x76cm. Het dubbel gegalvaniseerde frame is 38x1.8mm dik en bestand tegen alle weersinvloeden. Beschermrand van hoogwaardig Polyethyleen materiaal en een schuimstofvulling 
Waterdoorlatende polypropyleen 245cm springmat. Aantal veren 54. Max. springgewicht in kg 100 Trampoline STAMM Sports 305 cm rond (76 cm hoog).

Oerdegelijke trampoline van het Duitse topmerk STAMM.

De trampolines van het Duiste merk STAMM worden door vele gezien als een van de betere trampolines die worden aangeboden op de markt. Trampolines van STAMM sport worden gebouwd met de degelijkheid die we gewend zijn van onze Duitse oosterburen, en staan dus garant staat voor jaren van springplezier. Om ervoor te zorgen dat u uw trampoline kunt gebruiken in elk jaargetij en als bescherming tegen verschillende weersinvloeden, zijn alle tarmpoline frames van STAMM sport dubbel gegalvaniseerd . Ter bescherming van u of eventueel uw kinderen is de beschermrand van de trampoline gemaakt van Polyethyleen op gevuld met een Schuimstofvulling, zo dat wanneer die onvermijdelijke keer komt dat iemand de springmat mist en de rand raakt hun val nog enigzins gedempt wordt. De springmat zelf is gemaakt van polypropyleen dat is een speciaal soort plastic dat niet alleen extra stevige is maar ook waterdoorlatend.


Aantal veren:
54
Afmetingen:
Doorsnede x hoogte 300 cm x 76 cm
Afmeting springmat
???
Maximaal Springewicht:
100 kg
Randkussen breedte x dikte:
3 cm
Veiligheidsnet:
Nee
Totaal gewicht in kg:
???
Garantie Frame:
???
Garantie springmat:
???
Garantie Veren
???
Garantie Randkussen:
???
Garantie Veiligheidsnet:
n.v.t
Gratis Accessoires
Nee