U bent hier:  

- Volgende product ->> 

Joy Sport CT-Superieur crosstrainerJoy Sport CT-Superieur crosstrainer


Artikelcode: FF0046479.00  Prijs: €359.00


Aantal   


Joy Sport CT-Superieur.

Het merk Joy Sport staat voor kwaliteit en biedt dan ook met de CT-Superieur een zeer hoogwaardige volautomatische crosstrainer uitgerust met de meest geavanceerde elektronica tegen een zeer bescheiden prijs. Dit systeem draagt niet alleen zorg voor een geruisloze training maar biedt tevens een uitgebreide (dertien stappen) weerstandsverloop. De Joy Sport CT-Superieur is een crosstrainer met de mogelijkheden van een professioneel toestel maar dan wel geheel ontworpen voor thuisgebruik. 

Om te beginnen is de CT-Superieur voorzien van een zeer uitgebreid scala aan interessante trainingsprogramma’s, in totaal maar liefst 13. Hieronder bevinden zich 12 voorgeprogrammeerde heuvel en interval programma’s, 1 manual programma, 1 user programma en 3 hartslag functies. Kortom genoeg variatie om uw trainingen boeiend te houden.

Ook kwalitatief is de CT-Superieur een sensatie, met zijn industrieel lagerwerk, Poly-V belt aandrijving en "drum magnetic control weerstandssysteem" is deze crosstrainer ontworpen op kwaliteit. Geschikt voor personen tot 150 kilogram garandeert de CT-Superieur jarenlang probleemloos trainingsplezier. 

Om uw hartfrequentie te meten hoeft u alleen maar de in sensoren is de ergonomisch geplaatste handvaten vast te pakken en uw hartslag staat meteen duidelijk in beeld op het grote LCD display. 
Hierop is overigens ook in een oogopslag de snelheid, verstreken tijd, afstand en het calorie verbruik te zien. Al met al kunnen we concluderen dat de CT-Superieur een zeer interessante trainer binnen de betaalbare prijsklasse is.

Deze Joy Sport Crosstrainer staat garant voor een geruisloze en bovenal uiterst natuurgetrouwe beweging, industrieel lagerwerk en een overbrenging via een onderhoudvrije multiriem, zorgen voor probleemloos trainingsplezier.

Specificaties:
  • Afmetingen: 160 cm x 62 cm x 161 cm
  • Gewicht vliegwiel: 13kg
  • Gewicht: 42kg
  • Max. Toelaatbaar gewicht: 150kg
  • Aantal programma's: 13